Λίγα λόγια για την Paganopoulos printing & packaging

Η εταιρεία Paganopoulos printing & packaging ιδρύθηκε το 1970 στην Αθήνα και δραστηριοποιείται στον κλάδο των Γραφικών Τεχνών. Από την αρχή, η ανάγκη για καινοτόμες ιδέες και πρωτότυπες εφαρμογές που θα μπορούν ικανοποιούν τις εξειδικευμένες ανάγκες των πελατών έγινε παράδοση για την εταιρεία μας.

Μετά από 48 χρόνια παρουσίας στην αγορά είναι πρωτοπόρος στην υλοποίηση καινοτόμων διαφημιστικών και προωθητικών εφαρμογών.

Η έρευνα και γνώση πάνω στα χαρακτηριστικά των διαφόρων υλικών και τεχνικών και ο συνδυασμός υλικών και τεχνοτροπιών, εκτύπωσης και επεξεργασίας, καθώς και η κατανόηση της ιδιαιτερότητας τους στην παραγωγή σύντομα εδραίωσε την θέση της Paganopoulos printing & packaging, αναδεικνύοντας την εταιρία στις κορυφαίες ιδιαίτερα στον κλάδο των εξειδικευμένων κατασκευών στην Ελλάδα.

Η τεχνογνωσία αυτή είναι πλέον καθημερινή διαδικασία για το εκπαιδευμένο προσωπικό. Η Εταιρεία δραστηριοποιείται σε σύγχρονες εγκαταστάσεις των 800 τ.μ. στο Περιστέρι της Αττικής.

Η ιστορία της εταιρείας μας είναι αναπόσπαστή με την έρευνα και την εξειδίκευση σε γνωστές και άγνωστες τεχνοτροπίες καθώς και από την εμπιστοσύνη που δείχνουν όσοι μας προτιμούν.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Input your search keywords and press "Enter".