Η ιστορία της συσκευασίας μέρος 1ο

Η συσκευασία των προϊόντων αποτελεί την σημερινή εποχή ένα ξεχωριστό πεδίο της βιομηχανίας, στο οποίο δίνεται ιδιαίτερο επιστημονικό βάρος, ειδικά όταν πρόκειται για συσκευασία τροφίμων. Η εξειδίκευση του προσωπικού παραγωγής είναι αναπόσπαστο κομμάτι της διαδικασίας και η συνεχής εκπαίδευση και έρευνα είναι καθημερινή ασχολία για το προσωπικό της Paganopoulos printing & packaging. Με την συσκευασία των αγαθών αυτά μπορούν να προστατεύονται, να διακινούνται ευκολότερα αλλά και να γίνονται πιο ελκυστικά για τον καταναλωτή. Σήμερα, η συσκευασία στηρίζεται στην υψηλή τεχνολογία, η οποία προφυλάσσει τα προϊόντα, ώστε να μη φθείρονται ή να αλλοιώνονται κατά την μεταφορά ασχέτως περιβάλλοντος και κλιματικών αλλαγών κατά την μεταφορά τους. Η τεχνολογία αυτή έχει οδηγήσει στη δημιουργία αυτόματων ή ημιαυτόματων μηχανών συσκευασίας, οι οποίες έχουν καταστήσει πλήρως αυτοματοποιημένη τη διαδικασία της συσκευασίας και επιτρέπουν την τυποποίηση των προϊόντων με βάση συγκεκριμένους κανόνες. Τα πράγματα, όμως, δεν ήταν πάντα έτσι και τα μηχανήματα συσκευασίας είναι επίτευγμα μόλις των τελευταίων χρόνων.

Η Paganopoulos printing & packaging πριν φτάσει στην αυτοματοποιημένη παραγωγή δημιουργεί με παραδοσιακές τεχνικές και μεράκι τα καλούπια που θα μπουν στις μηχανές για να ξεκινήσει η μαζική παραγωγή της κάθε συσκευασίας. Διαλέγοντας φυσικά τα καλύτερα υλικά για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Δεν είναι τυχαίο ότι το σλόγκαν της εταιρείας είναι: «Πίστη στην ποιότητα». Όσοι επιλέγουν την Paganopoulos printing & packaging έχουν ήδη εξασφαλίσει για τα προϊόντα τους την καλύτερη δυνατή ποιότητα που θα βρουν στην αγορά σε ανταγωνιστικές τιμές. Οι πελάτες επιλέγουν μέσα από μία πραγματική τεράστια γκάμα υλικών ώστε να μπορούν και οι πιο απαιτητικοί να βρουν αυτό που χρειάζονται χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητα τόσο στα υλικά αλλά και στην δημιουργία και παραγωγή της συσκευασίας τους.

Συσκευασία χωρίς χαρτί δεν υφίσταται. Αλλά η ιστορία  της συσκευασίας ξεκινά από τα προϊστορικά χρόνια που δεν υπήρχε καν η έννοια του χαρτιού.

Συνεχίζεται…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Input your search keywords and press "Enter".